Hotell på Djurgården i Stockholm

Du kan också maila till frontdesk@pophouse.se

INFO OM RUMMEN

Pop House Hotel ligger på det natursköna och centralt belägna Djurgården i Stockholm. Hotellet ritades av den svenska arkitekten Johan Celsing och invigdes 2013. Med panoramafönster i samtliga 49 rum maximeras ljusinsläppet och ger en behaglig känsla. Du sover gott i våra handgjorda sängar från det svenska märket Bed Factory. Sängarna är bäddade med täcken och kuddar från Mille Notti för att göra din vistelse hos oss så bekväm som möjligt. I badrummen hittar du lyxiga produkter från det svenska märket L:A Bruket. Vi erbjuder tre olika storlekar på våra sängar; King (180 cm), Queen (160 cm) eller Twin (2x90 cm). Varje rum är utrustat med morgonrockar, hårtork, luftkonditionering, 42-tums TV och säkerhetsskåp. Vi hoppas du kommer ha en trevlig och avslappnade vistelse hos oss – men framförallt, en god natts sömn!

 

OM OSS

Vi finns på det vackra Djurgården bara ett stenkast från city i samma hus som ABBA The Museum. Runt hörnet ligger Skansen, Gröna Lund, Cirkus och kilometerlånga promenad- och joggingstråk. Njut av både stadspuls och nationalpark på en och samma plats.

Att ta sig till oss är enkelt. Pop House Hotel är perfekt för frukostmötet eller din afterwork.  Med spårvagnen från Kungsträdgården tar det bara 10 minuter eller ta båten från Slussen med Djurgårdsfärjan. Om du väljer att promenera tar det cirka 20 minuter från Sergels Torg